01 July 2007

Librivox.org

På meget lange køreture er der ikke noget bedre end lydbøger til at få tiden til at forsvinde med noget fornuftigt.

Jeg har dyrket det sidste år på min køretur til Polen og gjorde det igen i år !

Kan varmt anbefale Jules Verne, jeg endte med at komme frem før bogen var færdigt og valgt at lige sætte mig lidt i bilen for at høre den færdig, den var kun 20min fra at blive færdig. Det er en fantastisk bog !

http://librivox.org/a-journey-to-the-interior-of-the-earth-by-jules-verne/

Librivox.org er et projekt som forsøger at samle alle bøger som er gået over til public domain, man kan melde sig som frivillig til forskellige bogprojekter og læse et par kapitler. Det er sådan de får bøgerne lavet som lydbøger, det er kanon fortællere som har meldte sig.

Så huske det, når man kører langt, tag en god klassisk bog med. Du slipper også for at sidde og bliver farligt træt om natten da historien er så spændende at du bliver hængende ved dine fulde fem.

No comments: