1508 Partner


---------------------------------------

1508 udvider partnerkredsen

Det digitale designbureau 1508 udvider partnerkredsen med to nye partnere. De nye partnere skal være med til at imødekomme efter­spørgslen efter digital rådgivning fra 1508s mange nye kommercielle kunder. 

Strategichef René Bach Lundgaard og udviklingschef Jan Hebnes er de to nye ansigter i partnerkredsen.

René Bach Lundgaard har de sidste seks år arbejdet som digital strateg og UX-konsulent heraf de sidste to i 1508. René er en flittigt anvendt oplægsholder om blandt andet digital forretningsudvikling og sociale medier.

Jan Hebnes har 12 års erfaring som udvikler. De sidste fem har Jan været IT-arkitekt og chefudvikler på en lang række store webløsninger i 1508. Jan blev i 2011 udpeget som Sitecore MVP.

Vi er overbeviste om, at såvel vores kunder som 1508 vil få stor gavn af en udvidet partnerkreds bestående af fagligt dedikerede spydspidser, som kan være med til at præge 1508 på tætteste hold”, siger Line Rix, adm. dir. og partner i 1508.

Markant flere kommercielle kunder
1508 har de sidste 10 år været et af de toneangivende bureauer, når det har handlet om offentlige digitale løsninger. Men siden 2010 har virksomheden arbejdet målrettet for at få flere kommercielle kunder. Og arbejdet har båret frugt.

Virksomheder som GN ReSound, Brødrene A.O. Johansen og Pharmacosmos har allerede valgt 1508, som deres digitale partner. De seneste måneder har 1508 kunne byde velkommen til blandt andre TDC, Rambøll og senest Danske Commodities.

Det er meget glædeligt, at vores fokus på skabe dokumenteret værdi gennem digitale medier har fået så mange virksomheder til at vælge 1508, som deres digitale samarbejdspartner” fortsætter Line Rix.


No comments: