07 September 2010

Ny forside på http://jan.hebnes.dk

Så fik endeligt taget mig sammen til at opdatere http://jan.hebnes.dk
Det er gjort via servicen http://flavors.me som jeg spottede en tidligere kollega havde benyttet til hans egen side.

Bloggen

Blogspot.com som kører bloggen opdatateret deres hosting service pr. 1.maj således at man ikke længere får lov at køre via FTP upload til sit eget site, men man må stadigt sætte sit eget domain på, så nu kører bloggen videre under http://blog.jan.hebnes.dk.
En bonus ved at gå over til drift direkte på blogspot er at der ikke skal laves noget specielt for at understøtte billeder i blog posts, dette indlæg er skrevet direkte i Windows Live Writer og screenshots er blot klippet ind, så publicering kan foregå meget nemt.

Flavors.me

Styrken ved servicen er at det er super simpelt at opsætte integration til rigtig mange service udbydere, hvilket ville være meget tidskrævende at få på plads alene.
image image image

Indholdet er bevaret

For at beholde kontrollen over mit domain er flavors.me/janhebnes indlejret med en iframe på forsiden og mit indhold er fortsat på en egen server, den gamle forside kan tilgåes på http://jan.hebnes.dk/archives.html
Den side som er vigtigst for mig at bevare er svæveflyvningen som rigtig mange har glæde af at læse på når de starter pilot uddannelsen.
http://jan.hebnes.dk/projects/soaring/

Baggrundsbillede

En stor del af flavors.me går på at iscenesætte siden, med inspiration fra de andre brugere på flavors.me http://flavors.me/directory har jeg valgt at gøre det med et stort flot cockpit billede fra en termik tur i DuoDiscus en dag med blå termik, der bliver himmlen så fantastisk blå.

No comments: