10 December 2007

quarterlife.com

I flere uger har jeg nu siddet og hængt foran skærmen og ventet på de 2 ugentlig episoder som udkommer af online serien quarterlife (http://quarterlife.com/).

Hver sekvens er på 10 min og indholdet er af rigtig høj kvalitet. De sparer på udgifterne til båndbredde ved at udgive afsnitene på myspace før de ryger på deres website, men det er først på deres website at man kan se afsnittet i høj kvalitet i deres "biograf" hvor man også kan slukke lyset.

Jeg gider normalt ikke følge med i serier i tv da jeg aldrig før lagt det i skema så jeg kan følge med alligevel og jeg har egentligt ikke lyst til at skema lægge min tid på TV programmer, på nettet er det bare at slå den op. De bruger serien til at tiltrække folk til deres site og opbygge et netværk af "kreative kræfter" og det ser ud til at virke.

De skriver der kommer nye afsnit onsdag og søndag, men før de kommer på sitet og ikke kun myspace plejer man at skulle vente til henholdsvis Fredag og Tirsdag.

Try it...
http://quarterlife.com/

No comments: