13 July 2007

Michael Moore interview om SiCKO på CNN

Her er et must see TV indslag hvor Michael Moore uddeler øretæver oven på et fuldstændigt plat indslag som kommer med falske påstande om SiCKO filmen.
Alle de "fakta og fejl" som bliver påståede i CNN indslaget bliver modsagt direkte på SiCKO's hjemmeside, aftenen efter indslaget:

'SiCKO' Truth Squad Sets CNN Straight -- Again

Det er lykkedes mig at se filmen, og det er et kanon stykke arbejde. Jeg tror det vil lykkedes ham at sætte ild i nok folk til at der virkeligt kan ændres i nogen problemer som de har derovre.

Filmen er allerede lykkedes med at få emnet solid på dagsordnen, CNN indslag med Michael Moore.

Hvor er det godt man ikke er amerikaner !


UPDATE:
Sad lige og kiggede de seneste video indslag igennem på CNN og faldt over et tal som netop bliver nævnt af 'SiCKO' Truth Squad som værende pillet ved fra CNN.


Her ses at det oprindelige indslag fra den 11-7 at de skriver filmen påstår det koster 21$ i cuba.
Dagen efter den 12-7 på Larry King tager de sagen op igen og snakker med både Michael og den som havde lavet det ringe indslag og de viser indslaget endnu engang, men her er indholdet blevet ændret til 251$, nøjagtigt samme sted i indslaget !? De siger så også på Larry King at de har rettet lige netop det punkt i deres indslag. De har så også valgt at CNN video arkivet har fra klippet det oprindelige indslag, så der er kun Youtube klippet til at kontrolere...

Hele indslaget fra Larry King på CNNs hjemmeside, desværre kan CNN finde på at pille i indholdet så det er måske det som blev sendt i TV... no comment...

No comments: