15 May 2007

Løb 10km for første gang!

Vores sportsforening på arbejdet deltog i "BEC Stafet" her til aften, jeg var med for første gang.

Opgaven lød på at vi skulle løbe 5km i par og give stafetten videre til næste par, og det skulle vi gøre 3 gange, 15km total. Fordelt over 2x 2.5km ved et stadion i udkanten af Roskilde.

Frederik havde lokket Tom og jeg fra IT afdelingen til at deltag, da der desværre var to som meldte afbud, endte det med at vi var os 3 fra IT og Mia. Ny rekord i Sportsforeningssammenhæng, at IT'erne er i overtal.

Op til stævnet havde jeg 3 uger før begyndt at løbe for at jeg skulle være parat til opgaven, jeg havde ikke løbet siden Gymnasiet og Kuba(Cuba?) testens 12min. 2400m. Jeg svømmer så grund kondien er ok, men løbemusklerne er var ikke i top. Lagde blødt ud med distancer på 3 km det første 3 gange og så tog jeg en opvarmningsrundte med Frederik i sidste uge hvor vi løb den fulde distance på 5km fra Skandia på stamholmen.

For at deltag i løbet skulle vi jo kunne løbe 3 sæt, Tom var frisk på at løbe ruten 2 gange og jeg kiggede lidt og sagde det skal jeg da også så...

Oprindeligt løbetrænede jeg fordi jeg skal deltag til Danmarksmesterskaberne i svæveflyvning fra den 17 maj, så det er lige om lidt og jeg ville ikke risikere skader eller andre meen af turen, så hvorfor man lige vælger at hoppe fra 3x 3km ture, til en med 5km for så at tag en på 10km på dagen, se det må være egoet der kom frem.Tom og jeg løb de første 5km på 28min holdt inde i 30min til vand optankning og løb de næste 5km på 30min, vi valgte bevist at holde lidt lav profil i den først både fordi der var mange løbere i feltet vi ikke kunne komme forbi og fordi vi skulle kunne klar 5km senere. Jeg holdt lidt ekstra tilbage på den sidste fordi jeg netop ikke ville risikere nogen skader. De mest irriterende punkt i løbet var da vi gik i gang med vores 6+km, vi blev overhalet af en hær af friske ben som først nu startede ud på deres 5km...

Det var en positiv oplevelse at løbe, umiddelbart tror jeg godt jeg kunne havde både løbet hurtigere og måske også længere havde jeg ikke skulle noget vigtigt om nogen dage. Man skal jo også lige vende kroppen til bevægelserne. Vi kom ind som hold 72 ud af 89, med en tid på 1:27:23.

2 comments:

Frederik said...

Jeg er stadig imponeret over at du kom igennem de sidste 5 km så hurtigt :)

Anonymous said...

Det kunne da være vi to skulle gøre lidt ud af det der løberi.