17 January 2007

Sisteron - Aiguines - Planpinet 311 km (Provence)

Så blev det til en 300km, det tog mig lidt over 3 timer at gennemføre da den sidste halvdel slet ikke havde termik men kun meget svag skrænt vind. Det betød dog at jeg fik nærstuderet landskabet og ude landings mulighederne fra min PDA. Selv med meget svag skrænt vind er det faktisk muligt at flyve rigtig langt omkring.

http://condor.ephemeride.com/showtask/0/?id=123

Det var ikke den hurtigste tid, der er kun en anden som har uploaded sine resultater, og han var hele 30 min foran mig. Jeg hentede hans flyvning for at have hans "ghost" at flyve med, han startede 10 min før mig da jeg kravlede 300m højere end ham i starten. Jeg hallede roligt ind på ham indtil cirka 140km ude på banen hvor han kom i en højde hvor han kunne komme over en kant og jeg kom de 200m lavere... derefter havde han en gode sky der tog ham til 3000m og over bjergkæden og jeg nåede først hen til den da den døde ud og var nødsaget til at snige mig omkring bjergkæden langs skrænten med 0.1 m stig og næsten i modvind. Hele tiden holdt jeg øje med PDA'en og de vendepunkter som jeg har hentet fra Worldwide Soaring Turnpoint Exchange, så jeg var sikker på at jeg havde mulighed for ude lande.

http://condor.ephemeride.com/besttimes/0/?id=123

Alt i alt en meget lærerig tur.

No comments: