24 January 2006

Ny struktur omkring nyhedsformidlingen fra jan.hebnes.dk

Jeg har nu kørt med denne side i statisk version siden 2001 og har redesignet i slutningen af 2002, siden hen har jeg ikke rigtig ændret ved den overordnede sturktur på siden og der er kommet en masse inde på min side om svæveflyvning og jeg har også fået lavet en masse albums, men det er lidt tungt at arbejde i og det er ikke nemt at søge eller se på tværs af kategorier uden at man bruger søgemaskiner.

Som et led i fornyelsen af denne side har jeg eksperimenteret lidt med både blogger og flickr da man med begge kan opdatere online og på en meget nem måde, begge services er ganske gratis og gør blot processen med at dele informationer med andre meget nemmere at håndtere end den klassiske model med en ftp klient og html kildekode.

Om den er den endelige løsning er uvist, men indtil videre fungerer det sådan set meget godt med blogger delen, jeg er kun lige gået igang med flickr. Jeg har været facineret af flickr i lang tid men havde ikke rigtig overskud til at se på hvad man egentligt kan i det miljø og det har vist sig at være et meget kraftig system som jeg tror på vil holde i rigtig mange år, så jeg er ikke nervøs for at lægge "vigtige" fotoalbums indgå i min flickr profil og eventuelt lave en betalende konto.

No comments: