25 September 2005

Omskoling til DuoDiscus

Så blev jeg omskolet til DuoDiscus !

DuoDiscus OY-RRX

Det var skønt, Torben tog mig igennem processen og hoppede så af efter 3 starter uden problemer. Motor proceduren er nogenlunde enkel, men det er netop derfor man altid skal bruge tjeklisten, følelsen af at have husket det hele er jo ikke altid det samme som at have husket det hele.

Man skal især være påpasselig med at holde farten når man starter motoren og sørge for at der er et grønt tjek lys der lyser når man tager motoren ind. Så er resten som det skal være.

Duo'er set i luften ved SM2005 del1 På den 4 obligatorisk sad jeg alene i, selv om der var 0 termik lykkedes det mig at rodde lidt rundt i gryden og holde den kørerne i hele 11 min. På min 5 tog jeg den op, igen med tomt bagsæde for lige at prøve motor proceduren alene. Det kørte efter bogen så det var jeg tilfreds med. Så passede det så fint at der var en masse passager ture som stod på vent, så jeg nåede yderligere 5 ture den dag. Glimrende flyver, man skulle jo næsten have 2 af dem i klubben.

No comments: