26 September 2005

Jeg har fået aben med at stå for turneringen i battlefield 2 til netbyte.dk, jeg har i længere tid haft forskellige grafik problemer i BF2 når jeg har spillet på servere med mange spillere. Så sad jeg her til aften og spillede med biffins|Harle og måtte giv op da jeg havde langt under 15fps. Man finder FPS i battlefield 2 ved at skrive ½ for consollen og så renderer.drawfps 1

Så blev der kigget på drivers… det viste sig at jeg har fuldstændigt efterladt mine drivers til støvmiderne idet at jeg havde catalyst 4.8 installeret fra 09.09.2004, dengang jeg købte gfx kortet !… Så nu er version 5.9 installeret og jeg tweakede også lige min bios så jeg har enabled AGP fast write og har sat min aperture size op fra 64mb til 128mb.

Alt det har betydet væsentligt forbedret ydelse i Battlefield, senere på aftenen spillede jeg condor, det kører jeg i 1800×1400, det har kørt flydende og lækkert, det viste sig at kunne køre endnu mere flydende.

Note to self, det er ok at opgradere drivere… Producenter kan ikke finde ud af at lave det rigtigt første gang.

No comments: